istent a netről
vettem magamnak akciósan
egy istent a neten
nem gandalf-szerű
bölcs öreget
egy olcsó tajvani utánzatot
szakálla is van
meg világít a szeme
de mégsem az igazi
csak kisebb csodákra képes
például elzárja a meleg vizet
kinyitja az ablakokat
néha lefagy
építettem egy kis szentélyt
a tévé mellett
odaraktam
esténként mécsest égetek előtte
a macskáim is megszerették
és észrevettem
hasonlít rám
ő is elszundít szombatonként
ha meccs van műsoron
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-25 16:47:57
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-26 06:30:24