Erek
Nekem könnyebb nemet mondani
Tagadni folyton. De nem rombolok
Nem adhatok mást, csak mi lényegem
Nem írok, csak íródnak a sorok
Nem írok, mert nincs elhatározás
Nincs akarat. Csak belső kényszerek
A gondolat is úgy működik csak
Mint a testet behálózó erek
Csak remélem, az egész része lesz
Ez az erőteljes lüktetés
Hogy bár igazodni képtelen
A rész, belőle mégis lesz egész
Hogy létezik egy olyan akarat
Ami helyettem is megszervezi
Az egyetemes nagy találkozót
És érdekeink összerendezi
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-27 01:19:12
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-27 01:19:12