Megkülönböztető jelzés
Napok óta esik,
nyirkos, hideg lett a város.
Az emberek újra tolakodnak,
kerülgetik egymást munkába menet,
attól fontosabbnak érzik magukat.
Nagy döntések feszülnek a zsúfolt
villamos bepárásodott ablakához.
Belélegzem az oxigénhiányos levegőt.
Az üvegen lefutó vízcseppek rácsain
keresztül bámulom az araszoló autókat.
Szirénázva száguld végig az ősz a Körúton,
nem törődik a forgalommal.
Ha tudnék én is félrehúzódnék előle.
Nincs több felújításra váró sínpár, se kapcsolat.
A nyár végleg elhagyott minket
az utolsó kanyarban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-24 23:24:21
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-24 23:24:21