Könyves Kálmán intelmei a parasztokhoz
a parasztok középen állnak
őket gyilkolja mindenki ez nem gyakorlat
ne nevetgéljenek
a jókedv tenyérrel fedése egyébként is indokolt
megmondták előre hogy használjátok
a fogkefét ugye megmondták
talán ha benne lenne az a szó hogy ekvivalencia
és tradicionális akkor még vihetnétek valamire a
többiek szemében
próbáljátok kimondani, hogy
tradicionális, tra di ci o ná lis
semmiképp ne gabalyodjatok bele
végezetül
emberevő strigák pedig nincsenek
róluk pedig mert nincsenek kérdés
se tétessék el lehet felejteni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-23 11:39:19
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-23 12:02:54