Kiált
nagy, öles bánatokba hulltam
de mit az nekem, ha van kenyerem
és fekhelyem
és nem fagy rám az éjszaka
haza nem hívtak álmok
inkább csalogattak haza
földúltam magam és földúltak
engem ifjú bálok és öreg nyarak
olyan migrénesek
léteztem izzadva is, görnyedve is
de nem képzeltem jelvényt mellemre
mert én csaló nem voltam s nem leszek
hallgat aki fél és kiált is
hogy meg ne leljék és megtalálják az emberek
kik űzik nyomát és keresik
hogy melyik vagyok, ki dönti el
hogy a koporsót viszem vagy a sok
komoly ág alatt a koporsómat viszik
kiáltanak, ha űzik, ha keresik
ha elüldözik, ha szeretik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-14 09:13:52
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-14 09:13:52