Monet
Álló pillanatba rögzült idő
Néz ránk örökkévalóságig
Színek zenélnek benne
Végtelenre hangolt a szem
Mozdonyfüst gomolyog
Lassú táncba kezdve
A szelíd bárányfelhőkkel
Táguló tér a természet
Tófelszíni fények tükröződnek
Isten óriás pupilláján
Látványelemek halmozódnak
A mulandóság vásznán
Páravilág olvad foltokra
Majd tüzes színek vetődnek
Hűvös árnyvilágra hogy
Új dimenzió nyílhasson
A kép komplementerén
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-11 12:23:26
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-11 12:23:26