A ring
Megtörtént. Vajon mi értelme volt?
Zavarosabb lett, nem tisztult a kép
Sok autó koccant és összetört
Karamboloztak. Nem fogott a fék
Az élet mindig veszélyes üzem
Nem garantált a futamgyőzelem
Kigyulladt jármű, rosszul vett kanyar
Az égett arcot fel sem ismered
Sok versenyt nyert, és majdnem hulla lett
Tüntetett – vannak még képzelt jogok
Óriáscsillaggá tágult a ring -
Liberális az űr, vagy ortodox?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-05 20:26:22
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-05 20:26:22