Morzsolat
Az üres tájba kell egy ember.
Legalább egy. Nézem a képet,
érzem a hiányát. Oly elhagyott,
oly rendezetlen.
A kertből indulok
özönnövények hosszú során, a kertbe
térek vissza; a tájból eltűnt, aki
felsebezte.
A táj vagyok, bennem az
ember, a seb vagyok, a puszta seb,
a tájból emeltek el.
A kertből
indulok a tájon át a hosszabb útra,
most nincs kedvem a halálhoz, neked
sem ajánlom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-04 10:41:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-04 10:41:45