Szél
füstbe
füst ki
sánta kutyát dobál ide-oda
a szél
az udvar üres,az ecetfa száraz
rajta lógnak
fekete szelek
fekete szelek
csillaghelyek
szenek
vízpermet
arcomra égett
valami álarc
az az enyém lett
félig élet
félig halál
félig kísértet
füstbe be
füstből ki
kárókatona repül
száll még, de aztán
csak egy árnyék
havon
foltok nyakamon
görbe csonkok
kerítés drótok
vízpermet
arcomra égett
szív zár, szem zár
szív zár
félig nyitva
félig csukva
félig élet félig halott
félig élve
félig kísértet
vagyok
zajtalanul
lépnek
nyomokba
nyomokba
kezem nyoma
fekete homokban
szélfútta
szélfútta
szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-02 21:09:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-02 21:09:54