Interrasszexuál
Néha álmodom egy 10-es
Cigánylánnyal, aki
Szemében marasztal, ahogy elolvadok
A bőre csokoládéjában, és győz
Az igazi kakaóbab,
És eggyé válunk egy igazi világban,
Nem abban, amiben most élünk.
És összeboronál minket a szociológia,
Én pedig csak élvezkedek.
El akarok merülni a teste éjszakájában.
Nappal is.
Mert.
Tudtad amúgy, hogy
Az első embertípus színe az éjszaka?
Lét lenne a fajfenntartásból.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-25 10:51:28
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-25 10:51:28