ünnepek
decemberben számolatlanul
zs kategóriás
amerikai akciófilmeket néztem
kemény és izmos férfiak irtották
a kemény és izmos férfiakat
az volt a főszereplő
aki a legtöbbet ölte meg
nagyjából ez volt a lényeg
már zsibbadt a fenekem a sok üléstől
az agyam a sok vértől
kábé ennyire telt tőlem
amúgy átstresszeltem volna
az ünnepeket
nem tudom
a karácsonyt utálom jobban
vagy a szilvesztert
a pillanatokat magasztalom
ha van miért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-24 17:28:42
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-02 15:19:47