a számkivetett
ha nem tudok már kikötni a dokkon,
mert hajóm valahol megfeneklett,
nem leszek képes otthonra lelni,
ahol majd jobban megfelelhetek.
hideg a vizes lepedő; verseim
kitisztulnak innen, és a felejtős,
ám mégis elszánt szegény amatőr
próbálkozásait a hajó tatjáról, –
hol di caprioval álomba ringott
a titanic theme song by celine dion
dallamára, – jeges víz örvényébe
vetik. nem lesz egyetlen versemléke,
csak fércművek, jómaga: hitvány icon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-22 09:16:40
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-22 09:16:40