Halálszamba
Nem járhatsz pörgős táncot
a hazugság felszínén,
mert könnyen beszakadhat
az igazság súlyától.
Elveszíted mindened,
minek talmi ragyogását
oly nagy gonddal fényezted
- s nem marad más alatta .
mit eddig rejtegettél,
kiüresedett lelked,
felidézhetetlenül
jelentéktelen múltad.
Barátaid megcsalhattad,
fenntartva holmi látszatot,
de olcsó maszkod hordani
egy életen át nem tudod.
Pucéran lebegsz a páston,
mindenkitől elhagyatva
mardoshat majd a bűntudat.
Azt fájhatott a legjobban,
hogy rajtad nem is nevettek.
Közköltségen eltemettek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-18 16:57:40
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-18 16:57:40