Facebook üzenet
A távolság, mint üveggolyó tágul köztünk.
Ha nem csajoztál volna be, száguldanál
négy keréken hozzám, mint Jason Statham
a Szállítóban. Semmi kedvem látens
buzikat fűzni. Bár kaphatnék valódi pasit is,
de téged kívánlak, mert nőt faragtál belőlem.
Ne hagyd parlagon, akit felhúztál! Sose
tudhatod, mikor lesz szükséged rám.
Ne másnak akaszd be a lompost, amikor
nyuszikád vár szétterpesztett lábakkal – hangulatjel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-09 13:17:31
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-09 14:25:32