egy cseppnyi szerelem
lassan érkezem a naplementébe
vörösre festi az arcom hajam
utolsót lobban a kettéroppant fahasáb
egyre sötétebb lesz - gyertyát gyújtok
így megtalálnak majd az angyalok
kell még egy szívdobbanásnyi szerelem
mely betör az idő síkjába
mielőtt véglegesen kiszámolna
és bedobna a feledés akna-mélyére
életem hordalékai áthullámzanak rajtam
fejemet a szeméthalmok fölé emelem
és tiszta vizet töltök a pohárba -
csak egy cseppnyi szerelem hiányzik
belőle- nem kell hogy vegytiszta legyen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-03 09:35:41
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-07 09:40:21