itt kellett volna leszállnom
nem vagyok mindig hót akarósba
de most mint egy korai hótakaró
összefűzve olvadsz körül
folyó gésagolyó
a fák alatt is akkor a jó
amikor esik ha vége
ott ázol el
hozzádölel
a alvás előtti eszményi kuss
a vám előtt lenyelt H. lasztik
egyike
a szinklasztikus
egy reptérimosdóba vágott glory hole
túloldalán a farkára egy kétezrest postásgumizó
megbukott balatoni karikaturistának látom
az igazi anyátlanságot
ez inkább csak turistaosztály
ahogy koránsötétedéskor túlmegyek egy megállóval
hazafelé különangolról
akárhova utazok magamat mindenhová viszem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-21 02:51:46
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-21 02:51:46