Lassan kicsapódtak
reggel arra ébredtem nem én vagyok
más lett a kézírásom
de hamar összeállt az új képlet
és meglazult elemeim
lassan kicsapódtak mint a pára
talán épp hogy lefőtt a kávé
mire határozottan kirajzolódtam ismét
és örömmel vettem tudomásul
hogy én ihatom meg a feketét
s aki tegnap elaludt nem számít
az álmomra meg úgysem emlékszem
kézírásom ismét az enyém
biztos csak másképp könyököltem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Hitel, 2011/11
Kötetben: Térkép helyett (Budapest, 2014)
Kiadó: Magyar Napló Kiadó
Feltöltés ideje: 2015-12-12 20:01:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-12 20:01:54