most és mindörökké ()
lehetnél gazdag vagy lehetnél pária
mindenki másnak jön a világra
egyikkel cserélnél másiktól óvnál
attól függ az élet hol mennyit kóstál
ha szelíd az a baj ha agresszív gáz van
egyiket betakar a másik gyásszal
okosok fészbukon nyomatják rendre
tegnapra hazádat hogy tegyed rendbe
ki tudja elsőre megoszt vagy beoszt
ha megcsillan szemében valami gonosz
kerítést szaggatva gazdát szétverve
agyára köd borul hogy át lett ejtve
nem talált manit és amíg tört-zúzott
nem volt jobb terve hát neked behúzott
a börtön cellában lesz majd mit tenni
strasbourgnak munkát ad nincs hol heverni
leírták százan is milyen a világ
nem pusztán egy erdő s nem is a virág
de lehetnél gazdag vagy lehetnél pária
attól függ hol mikor jössz a világra
hiába cserélnél ami nem látszik
valaki épp veled életet játszik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-10 20:02:16
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-10 20:02:16