Maradok tisztelettel
kritikán aluli.
Nem vitás, fájt a fricska,
s ha lett volna zsebemben
biztos kinyilik a bicska.
Kinyilt.
Dobtam egy hátast és feléd
párat. Búcsúnak szántam,
de később már bántam,
hogy adtam, hogy kaptam,
főképp, hogy maradtam
veled, tiszteletlen.