girland
gyantaillat és halszagok
ünnepelnek az ablakok
jégcsappal csilingel a szél
tea kávé rumpuncs fahéj
süt a sütő főz a tűzhely
lejegelve minden bűnjel
kukta tepsi sorra telnek
kötényt kötnek ma a szentek
szaloncukor vödrös narancs
listát hord az öreg bakancs
fűzőjére lóg a nyelve
nincs óhaj mit be ne nyelne
itt egy kék öv ott egy barna
krumpli csülök füstölt tarja
lassan újév – morog a csúcs
babért nyer a kocsonyahús
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-05 10:13:43
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-05 10:13:43