őszi szélmúzsa
verssé vergődik engem a nap
foszlott órákon rojtosodó rímek
keretezik a hulló napsugarat
lelkembe ivódó ég-kéken
csorog az ökörnyálalkonyat
ringó szavak szövődnek
fényes szívem lebeg a mindenség
metafora-galaktikáján
arannyal harmatos a hajam
mennyei utcáknak porával hintve
minden versbe olvadó szavam
zúg szeráfok dicsérik istent
dalukat szűrve naplementén
égi bort hörpölve írogatok
mézesbor-ízű őszi szél
hazáig susogó múzsám
2011. november 11.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-18 19:38:39
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-18 19:39:50