Próbarepülés
Szűkül a maradék idő,
fogy, összerogy, és tovaillan,
az erő, mint a fájdalom
érezhetőbb, amikor villan,
egyre hosszabb minden szünet,
amely a gyengeségem jele,
ural a kétségbeesés,
ám boldogabb lennék nélküle,
talán örülni is tudnék,
mégha picinyke is a siker,
amikor lehet, tudat alatt
testem önzően pihenni mer,
és eláraszt a bűntudat,
belém mar és fájdalmat okoz,
mielőtt szállnék, hirtelen
a kétségeimhez visszahoz.
2015. október 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-19 02:55:05
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-19 02:55:05