Cédrus(ok)
félre fókuszál a dolgok rejtettsége
ahogy földek fordítják ki
pipacsaikat felülírva a rögöt
párhuzamok bújnak dombok mögé
mint kerek emlők terelik a szemet
lombágyékok közösülnek az éggel
és Isten kezéről tenyérvonalak
folynak le láthatatlan útjainknak
a homályosításban vagy magányom
ingerküszöbök és zérus mögé bújva
Csontváryként rólad festek cédrust
elpingálva magam benned
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-13 23:03:16
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-13 23:20:46