Alternatív élet
Mindig legyen egy második terved
Mindenre, ami még használható,
Vagy működtethető megoldás
A tényszerű valóság ellenében.
Mert semmi, sehol sem ideális.
Ami van éppen, az a megfelelő
Pillanat arra, hogy kiválaszd
Magadnak a megfelelő látszatot.
S mivel úgy is megszoktad,
S szokás szinten azonosultál
A körötted pörgő rombolással,
Meg se lepődj azon az okozaton,
Ami jöhet még. Túl sok az illegális
Szemét, s a luxushoz szokott hordák
Így is levadásszák a magukét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-08 10:01:10
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-08 10:01:10