Mint akinek még esélye van
Nekem kellene tudni azt,
kinek, kitől kérek vigaszt,
miért fontos a megbocsátás,
néma sír fölött a kiáltás,
hangos zokogás közt az ima -
miért kell sárba taposnia
túlélőnek a halottat,
mikor örömet úgyse hozhat
a pokolba küldött átkozott,
az imakönyv lapja is kopott
sokezredik hajtogatástól -
életet kérni a haláltól,
az önbecsapás édes élet-
féle, mindegyik nagy kísérlet,
mégegyszer visszalopni magam,
mint akinek még esélye van.
2015. szeptember 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-15 18:48:49
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-15 18:48:49