dilemma
öreg ház
előtte elvadul kert
a kerítést benőtte a vadkomló
a kapu kidőlve
a falakon repedések absztrakt rajzolata
az ablakokról az ajtókról
körömnyi pikkelyekben pattog fel a festék
a járda a lépcső már szétmállott
az ablakok üvegén zsíros barna hártya
az egész házban méternyi a szemét
úgy kell átmászni a halmokon
sötét van és sírni lehet a bűztől
egy kupac rongyon fejkendős nénike
remegve suttogja
ő innét nem megy sehova
szürke macskája figyel
és fúj rám az öléből
állok ott a lélegzetemet visszatartva
azon agyalok
ha itt hagyjuk meghal
ha elvisszük akkor is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-27 19:18:40
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-29 15:19:04