a giccs és valódi vers határán
gondolkodóba estem
verset formálok-e vagy a téma
hangulat fest meg engem?
valami ellenállhatatlan feltör
és árad mint a pelyva
ha megszigorítom a szöveg arcát
s gerincre fűzöm még ma
takaros vers születik olyan patent
kortárs "leend" nem léha