hiába irkáltok igaz tenger verset költők ha nem akartok áldozatok lenni
írtam egyszer egy nagyon jó verset
tetszett neked volna ha olvastad volna
de csak ő olvasta az alternatív sapkás lány
jaj nekem cigarettára gyújtott hitt bennem
sört rendelt és elvitte pár villanás
őt is meg az utángyártott barátját is
helyettem
azt is közben kiderítettem kettőspont
az kapja a második pofont aki az elsőt kapja
a Baumgartner különdíj díj a költészet napja
kire nem költöttek amit soha ki nem fizettek
hiába vette át messiásnak itt nem járhat fizetés
csak az utángyártottak fikázták a trónon az igazit
vitték a nőt a budai szolgálati villát Flórát
jaj de soha nem a keresztet
egyszer majd nem lesz kifeszítve az Isten elénk az út szélén
csak a hatalomra tenyésztettek észrevétlen üdültek fel
közpénzes arisztokratáknál ég csupán a villany
ezek is benne voltak az én nagy versemben
de csak hamisat lehet dicsfényen lengetni most
míg költő keres megjelenést nem a megjelenés költőt
az igazi is csupán közpénzes színész szép az élet darabban
hiába irkáltok igaz tenger verset költők ha nem akartok áldozatok lenni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-20 06:17:17
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-20 06:17:17