Az énekesnő hamis
Felszínes és beképzelt
Az öltözőbe hív
Csak a nadrágját tolja le
Félig
Rászorul mert kihízta
Árad dől belőle az izzadtság
És fűszag
Minden zenész drogos és alkesz
Piát nem kér arról leszokott
Helyette szív
Marihuanát meg faszt
Nekem nincs farkam
Talán ezért kerül
Míg újra ujjra nem kerül