önvédelmi játék (jv)
ma megint nem mentem el a megbeszélt randira
megfagyott bennem a szó mikor a tükörbe néztem
lépnék feléd de már minden hiába
a női szerepre öreg vagyok és nagyon gyáva
legyél nekem a méhben elhalt magzat
félek hogy csalódnom kell benned-magamban
félek mindentől ami ott nem oltalmaz
félek hogy csak játékszernek kellenék neked
vagy díszpintynek vitrinben trófeáid közt
árnyékharcos vagyok a saját ketrecemben
bolond élhetetlen ki belém búvok
hogy megvédjem magam magamtól
ha már nem leszek számodra vonzó
nem akarok a szabadság számkivetettje lenni
nem vállalok felelősséget a tetteimért
nem szerzek sérüléseket kinti önzőktől
Egy karról álmodok, mely „ápol s eltakar”
tőled és magamtól… – a ketrecem az.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-10 18:46:21
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-11 21:25:15