elkiabá(jo)ló
kicsi piros szörnyek élnek
testemből szívják a véred
kicsi piros szörnyek félik
lelkemben a mindenséget
lopott idő vágyzenéje
altat minden élő percet
lopott idő vágyzenéje
elhasznált álmokat penget
párhuzamos létburokban
töprengő magányos élet
párhuzamos létburokban
végtelenben metszenélek
meszes tárna garatjából
tikkadt évek kénje tör föl
meszes tárna garatjából
emléked mégis megpörköl
álmom hűs egén fellobban
ezüstfenyő-szálkás hajad
álmom hűs egén fellobbansz -
lényedből csak hamu marad
kicsi piros szörnyek többé
nem félik a mindenséget
kicsi piros szörnyként immár
elugatom minden lépted
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-20 20:27:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-20 21:07:38