A hitelező
Miért osztogatja ilyen felelőtlenül a
szeretetét?
Nem fél? Nem mondták magának?
Ejnye. És ha a játéknak nem lesz jó
a vége?
Reklamációt, tudja,
hogy utólag nem fogadnak el.
Ítéljen előre, mért nem ítél?
Zárkózzon el. Legyen elővigyázatos.
Hisz ez kínos így, ne legyen gyerek.
Miket ki nem talál. De talán
tréfál. Most látom csak
a tekintetét. Furcsán néz.
Mért néz így? Engem néz?
Biztosan ivott. Nevet.
Provokál? Egészen összezavar.
Szinte már félek
magától.
Rendőrt hívok, istenem, bolond,
az ember megszánja,
segédkezet nyújt,
és így fizet meg érte,
pedig tudtam, éreztem
már a legelején, hogy
csak a bajom lesz magával is.
Hagyjon, ne segítsen,
kitalálok egyedül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-17 10:05:46
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-17 19:35:47