mi ketten
én még mindig kergetem az álmaimat
hogy van valahol egy lány
aki azt a zenét szereti amelyiket én
beat költőket olvas
farmerban jár
hosszú a haja
nem sminkeli magát
velem jön naplementét nézni a hegyre
nyáron a harminc fokban
télen a térdig érő hóban
szereti a macskákat
a kutyákat
az embereket
kerüli a harsány dolgokat
talán még verseket is ír
vagy fest
zenél
elviseli a hibáimat
nem a takarítás
a főzés
a mosás
a legfontosabb az életében
mi ketten
akármi akárhogyan is van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-17 18:55:40
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-17 18:55:40