Akvárium (jav.)
Az öregasszonyokat épp akkor temetik
Mikor megszeretem őket
Ahogy az állataimat is
Mikor már kézhez szelídültek
Kell egy kis döglött ponty
Hogy visszajöjjön a nyársalókedv
Elfinnyásodtam a kaviáron
Mintha hideg akváriumban ülnék úgy reszketek
Tátogok akár az élve kibelezett halak
Elhagytak az emberi érzések
Ma is megúszom magam
Csak az étvágyam marad belőlem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-02 19:15:57
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-02 19:15:57