Belső Metropolisz
Születési Negyed
Gyarmat, városom züllött füzes vidéke,
Alkoholban úszik itt az egész Sár,
Réten hányások meg kurva sok húgyfolt,
Leittam már minden krimót, testem lett a bár.
Tanulási Negyed
Csabán lettem hippi, meg olyan Buddhásan békés,
Itt szagoltam bele a dzsóba, kurva jó a tépés,
Züllöttségem nem bírta elviselni az Evangélikus,
Ádám vagyok, ittas, szóval Éva légyszi kuss.
Italozás Negyed
Szesztartályom tele, a fejem le, szevasz Szeged,
Nyugiban liter fröccsel hesszelem a másnapot,
Olyan buksza ropja bazdki tuti elveszted az eszed,
Próbálod elrejteni, de már órák óta áll a bot.
Holland Negyed
Észre se vettem, aztán már minden felirat Holland,
Coffeshopba be majd ki, fless hely ez a Red Light,
Nagyon jó volt a csaj olyan perverzen Poland,
Egy padon sörrel a kezemben csodálom a tájt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-23 22:56:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-23 22:56:09