Napon
Miközben a kertünkben a napon ülök
a rádiómból hallom a híreket,
amelyeknek én most nem örülök.
Ellentétei e békés környezetnek.
A Himalájánál a Föld mozog.
Életek mennek sajnos végleg tönkre.
A földrengés nagyon szomorú dolog.
Szükség van az életért a segítségre.
Becsüljük meg a békét.
Örüljünk a szépnek.
Tiszteljük az értékét
az egész életnek!
Halász István
Rózsavölgy, 2015. április 30.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-30 12:48:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-30 12:48:58