A kertészhez
A kerti munka értéket teremt,
amely nemesíti a jelent.
E munkának jövőben van haszna,
de a kertész mégis csinálja,
mert vezérli az alkotásnak
eredményt ígérő folyamata
és munkájának az eredménye
saját magának a termelvénye.
Benne van a kertész szíve, lelkesedése
minden virágban, zöldségben, gyümölcsökben.
Isten által adott termelő akarata
a jövő termelvényeinek biztos záloga.
Isten tartsa mag lelkesedését a kertésznek,
legyen így is hasznára a családja egészségének4
Érződjön még nagyon sokáig jóságos buzgalma
és legyen az sokáig családja és maga javára!
Halász István
Rózsavölgy, 2015. március 25.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-26 10:27:12
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-26 10:27:12