Füllentés lapomra ()
Költő vagyok, tán mondhatom,
ha szétnézek néhány netlapon.
Java
laza.
Hangyányit mégsem értelek,
fejedben mi ez a féktelen
kavar?
Zavar.
Sokkol, ha sok toll perceg itt,
magadé mégis lelkesít.
Papolsz,
s dalolsz.
Verseknek súlya ritmusa,
rímelő végek nexusa,
ha vár,
bazár.
Szabadon röppensz s elhiszed,
firkáid többségnek fétise.
Merész
e kép.
Nem hergellek, hát kérdezem
magam, hatvannégy évesen
legyek
kegyes?
Hevesen ver a szívem is,
ha pár sorom megízlelik
étlen.
Kétlem.
Nem verem mellem s kedvemet
véleményeddel sem szegem.
E hír
debil.
Költő vagyok? Még nem tudom,
sokaknak e hitét meghagyom,
s öröm
- ködöm.
Írhatnék még több versszakot,
de mondandóm itt gellert kapott.
Agyő
nagy Ő!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-22 14:03:01
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-22 14:05:16