Végre ismét tavasz van!
Végre ismét tavasz van! Még szebb a világ!
A költő újra zengi a szépség dalát!
Az élmény akkora, hogy le nem írja tollam,
de szívem örül, mert a tavasz már itt van!
Ám ezekhez nincs mit hozzátenni,
mint azt, hogy a természetben kell lenni,
a tavasz áldásait kell élvezni
és az életnek feltétlen örülni!
Halász István
Rózsavölgy, 2015. március 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-18 16:19:44
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-18 16:19:44