Vadvirág
Az élet hamis helyzetek
töretlen folyamata,
hetvenöt éve, hogy leszek,
s nem voltam semmi, soha.
Az élet torzan is igaz,
ha olyan, úgy valódi,
ha sírján kinő majd a gaz,
már vissza nem tud szólni,
ha szólna is, ugyan kinek,
az lenne hihetetlen,
játszik velem, "tüzet viszek",
s én vagyok a kegyetlen,
így volt mindig folyamatos,
kigyulladt szalmabála,
körötte minden harmatos,
az élet vadvirága.
2015. február 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-08 15:13:12
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-08 15:13:12