Belövetlen gólok kopjafája
nagy dolog van ki akasztva a kapufára
a belövetlen gólok kopjafája
a megsemmisülés ábécéje van fölé írva
gólyalábakon tankok birkóznak a pályán
pedig focimécsnek indult
csak a mennyország nem ismerte el
ezért van az másoknak képzelt valakik
úgy csinálnak mint ők akiknek képzelik maguk
vissza ment a víz és hal volt
a legkevesebb kétarcú totemek
le túrják magukról a bazilikákat
és csönd túl nagy csönd semmi
mindenhol semmi ürített terekben
mint mikor elviszik a kukát és te akkor mész keresni
a kidobott értékeidet a kukába
lakodalomnak álcázott temetésre hívtak meg
a hajók pedig még hallják a delfineket
a régi vármegyeháza Romániába épített pláza
hamis boldogság van a tv-ben
igazi boldogtalanság az emberek lelkében
mindenki tudja miért fizetnek
addig még vagy nekem
ezzel még elvagyok egy darabig
aztán fele annyi lesz
kétszer többnek kell pesszimista vers
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-19 06:05:32
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-19 06:05:32