vallomás...
létezni annyi, mint szeretni, s szerelmet kapni, mint szeretve, szeretni hagyni. szeretni annyi, mint örömet adni, karodba zuhanva, élve meghalni, egymásból inni, és feltámadni. vágyakozni annyi, mint szerelmet koldulni, szembefordulni, egymásnak feszülni, akkor sem feladni, sohasem feledni, naponta elégni. álmodni annyi, mint föléd hajolni, vonat ablakából hegyeket bámulni, friss szénát szagolva, blúzokat hallgatni, bőrödhöz érni. az elmúlás nem fájna annyira, mint nélküled élni, néhány arasznyira. mint rég elhagyott szobákban a vakolat, melyről nem tudni, hogy leesik, vagy fönnmarad, úgy kapaszkodom, Beléd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-15 10:14:05
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-15 10:14:05