egy közületek...
az én utam, nem a ti utatok. az én igazságom, nem a Ti igazságotok. az én harcom, nem a Ti harcotok, az én arcom, nem a Ti arcotok. az én kétségeim, nem a Ti kétségeitek, az én félelmeim, nem a Ti félelmeitek, az én sóhajaim nem a Ti sóhajaitok, az én óhajaim, nem a Ti óhajaitok. az én örömeim, nem a Ti örömeitek, az én könnyeim, nem a Ti könnyeitek. az én kudarcaim, nem a Ti kudarcaitok, az én hazugságaim, nem a Ti hazugságotok. az én szerelmeim, nem a Ti szerelmeitek, az én reménytelenségem, nem a Ti reménytelenségetek . az én gyengeségeim, nem a Ti gyengeségetek. az én emberségem, nem a Ti emberségetek.
hát, hogy is lehetnék egy közületek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-27 21:09:05
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-27 21:09:05