Tóra-fecnik
Papír hava hullik alá,
mindegyiken egy istencsók,
márvány ízű hideg manna,
Tóra fecnik, de mire jók?
Ahogy olvad és bőrhöz ér,
utak mentén kerék alatt,
ahogy puhán faágra tér,
megül, bevon, tovább dagad,
úgy terül szét a téli kép,
mint ideglenes mennylepel.
Idézi, ki földsíkra lép,
szül valamit, vagy eltemet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-04 11:53:30
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-11 20:47:00