Gramofon
Alaphangok és mellé körítés, szádon
gramofon szól felém, ezerszer játszod
ugyanazt, bánt, hogy nem lettem zeneszegény.
Mollod hull alá szoknyámon, torkomból
hangjegyed kiabál, álmodom, és ott öblösödsz,
a szörny a te hangodon használ. De megszoktalak
már, nélküled a semmi semmilyen
- visszabámulsz a tükörből, és nem látok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-23 12:24:03
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-11 20:51:32