hallgat a felszín (változat)
1
A sebhelyek magányosak.
Némák. De megtanulható,
hogyan lehetnek láthatatlanok.
Mint letört, vissza nem forrt
szilánkok a csuklócsont körül.
Bizonyos mozdulataimba mindig belefájsz.
2
Kapaszkodom a kimondatlan szavakba,
pedig tudom, hogy régóta lakatlanok
(és már kimondva sem beköltözhetők).
Kapaszkodom a legbelső ajtó kilincsébe,
ahonnan nem tudom, hogy befelé vagy
kifelé induljak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-13 22:02:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-13 22:02:20