Revü
Kár, hogy szonettbe írtalak Zoltán
- balettérzékeny tizennégy sorba,
giccs járna neked, pezsgőre korpa,
tiéd a tüll és tiéd a topán.
Lábaid közé ívelhetsz bárkit,
igya mohóbban a tejkaramellt,
puncsom, palotám nem adom, panelt
kívánok drágám, hulljon a kárpit.
És, hogy hattyú majd kivel leszek?
Ne törődj vele, lírám szétdugtad,
cserébe fattyút szültem, beteg.
Vár a dobogó, bohóc-kínpad,
savós mellű szerelmes versek.
Rám holnap szinglihajnal pirkad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-05 02:59:56
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-24 09:26:31