Heuréka
Acélszoborba bújhatott Isten,
majdnem az összes vagy akármelyik,
kihalóban van fajtája, védett,
ha rátalálnál óvjad, bármelyik.
(Én megleltem a sajátom nemrég,
az ágy alatt élt, akár a szörnyek,
zavartam bottal, és szitkaimmal,
nem akartam, hogy felekbe törjek.
Sarokba-bújós, pléhkrisztusarcú,
rongyos hippinek álcázta magát,
húsz év is kellett, hogy ráébredjek,
kocsmaistenné avatták apát.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-06 07:52:48
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-13 09:45:34