A gettónégerek a TÉVÉBŐL veszik a viselkedésmintát !
A gettónégerek voltaképp nem is olyanok,
illetve nem is lennének olyanok…
A gettónégerek
nézik a róluk szóló filmeket,
klippeket.
S azonosulnak azok szereplőivel,
hogy untassak bárkit is idegen jelzőkkel:
Agyukban dolgoznak az identifikáiók.
Így lesznek ötvencentek és Cooliók.
Na meg tupek-repperek
az amúgy ott éldegélő
néger-emberek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-29 06:28:49
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-29 06:29:46