hihetetlen
a folyamatosan csak megújuló időben változunk mi is
tudtuk ezt is volt egy filmben ez az eset
felhívta rá a figyelmet
borozni a teraszra
isteneset játszik a festőművész
vár a munka
hideg pufajkába
megreccsennek piros repedésektől
álmaim
felépülök megint
tudok már mindent
ami rám várhat
csak még át kell élnem
a föld nem forog
a csillagok nem tudom mik
nem hiszek én már el semmit
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-20 04:44:21
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-20 04:44:21